A polgármester - Cégünkről
Cégünkről

A POLGÁRMESTER – AZ ÖNKORMÁNYZATI PIAC VEZETŐ MARKETING SZAKLAPJA

A célközönség

„A Polgármester” az önkormányzatok vezetőinek készül, díjmentesen és névre szólóan megkapja valamennyi magyar település vezetője, a megyei önkormányzatok vezetői, parlamenti képviselők, a minisztériumok magas beosztású tisztségviselői, egyes nagy vállalatok irányítói. A lap példányszáma: 4 500. Havilapunk – szemben más, hasonló célközönségnek készülő kiadványokkal – teljesen politikamentes és valamennyi szövetségtől (tehát a napi politikától) független.

A lap szerkezete

A Polgármester, más lapokhoz hasonlóan, rovatokból épül fel. A rovat szerkezet esetünkben azért is fontos, mert lehetőséget ad egyes cégeknek, hogy a számukra fontos rovatot külön is támogassák. A támogatás formája: a rovat utolsó oldalának alján elhelyezett névjegy, amely a logóval együtt az elérhetőségeket és a legfontosabb információkat tartalmazza. A rovatok megjelölése a paginán történik.

A lap elsősorban háttéranyagokat, elemzéseket tartalmaz, hiszen egy havi laptól nem várhatjuk el a friss információkat. A nyomdai átfutás ennek ellenére igen gyors, a szerkesztés lezárása utáni harmadik napon az újság már a Postára kerül.

Lássuk a rovatokat! A legfontosabb a gazdasági rovat, ahol elsősorban stratégiai kérdéseket érintünk. A belföldi híreket a „Közélet” és a „Gazdaság” összegzi, míg a külföldieket az „Európai Unió” címszó alatt találjuk. Kiemelendő még a „Pályázatok”, a „Település-üzemeltetés”, és az „Informatika” rovat is.

A Polgármesterben megjelenő hirdetéseket további kommunikációs formákkal erősíthetjük meg. Kapcsolataink és szakértőink segítségével rendszeresen szervezünk szakmai műhelyeket, konferenciákat az önkormányzati vezetők részére. A találkozókon polgármesterek, alpolgármesterek, jegyzők, önkormányzati szakemberek vesznek részt. Partnereink számára lehetővé tesszük szakmai előadások tartását, molinók és egyéb reklámanyagok elhelyezését, s azt, hogy személyesen is kapcsolatot teremthessenek a döntéshozókkal.

A lap terjesztése

A címlistánk naprakész, tehát folyamatosan nyomon követjük az időközi választások következtében beálló változásokat. A lapok névre szólóan jutnak el a címzetthez, ezzel is növelve az elfogadottságot.

Lapunkat postai úton megkapja:

  • valamennyi település polgármestere,
  • országgyűlési képviselők,
  • a minisztériumok vezetői, és fontos tisztségviselői,
  • egyes fontos vállalatok vezetői.

A Parlamentbe futár útján kézbesítjük a friss lapszámokat a frakciókhoz, így azok a nyomdából való kikerülés után a lehető leggyorsabban eljutnak a célközönséghez. Konferenciáink, szakmai műhelyeink alkalmával a résztvevők ugyancsak kézhez kapják az aktuális lapszámokat.

Cégünk legnagyobb partnerei az elmúlt években a következők voltak:
Agrolánc Kft., Budapesti Távhőszolgáltató Zrt., Citroen Hungária Kft., Complex Kiadó Kft., DREHER Sörgyárak Zrt., Fővárosi Gázművek Zrt., Garantiqa-Hitelgarancia Zrt., Hewlett-Packard Magyarország Kft., Husqvarna Magyarország Kft., Hypo Investment Bank AG, Kopint-Datorg Informatikai és Vagyonkezelő Kft., KPMG Hungária Kft., Magyar Fejlesztési Bank, Művészetek Palotája Kft., Opten Informatika Kft., OTP Bank Nyrt., Pannónia Biztosító, Pappas Auto Magyarország Kft., Porsche Hungária Kft., PricewaterhouseCoopers Kft., Sportcsillagok Kft., Synergon Informatika Nyrt., Tondach Magyarország Zrt., Trigránit Fejlesztési Rt., Tungsram-Schréder Zrt., Wienerberger Téglaipari Zrt.

Főoldal      |      Impresszum      |      Adatvédelem